Meteen naar de inhoud

Webinar

API Success: Running a successful API Program

Het ontwikkelen van een API-programma is een belangrijke onderneming die een grote impact kan hebben op uw organisatie door nieuwe producten, klanten, inkomsten en innovatie te stimuleren.

Maar het is niet voldoende om gewoon API’s te gaan gebruiken. Of u API’s nu intern of extern gebruikt, u zult het meest succesvol zijn met een uitgebreide strategie. Plan uw API-programma alsof het een nieuw bedrijf is:

  • Stem het af op zakelijke doelen
  • Identificeer ondersteunende technologie
  • Meet de prestaties
  • Betrek uw ecosysteem

 

Bekijk dit webinar voor een overzicht van de elementen die een API-programma succesvol maken.

Nelson Petracek

CTO TIBCO Software Inc

Bekijk het Webinar

ArtdCom en haar partner TIBCO Software Inc, de TIBCO-entiteiten waarnaar wordt verwezen als “TIBCO” die hier te vinden zijn https://www.tibco.com/company/affiliates, moeten de onderstaande persoonlijke gegevens verzamelen om uw download te verwerken. Door deze TIBCO content te downloaden, geeft u ArtdCom toestemming om uw contactgegevens te delen met haar partner TIBCO. Raadpleeg de website van TIBCO voor hun privacybeleid en opt-out informatie – https://www.tibco.com/company/privacy.

In overeenstemming met ons algemeen beleid inzake persoonlijke gegevens, heeft u het recht om op elk moment de aard van de over u verzamelde gegevens op te vragen en om rectificatie of verwijdering ervan te verzoeken. Dit recht wordt uitgeoefend door een e-mail te sturen naar info@artdcom.com
Lees ons privacybeleid om alles te weten over hoe ArtdCom omgaat met persoonlijke gegevens.
0 %
Net Promoter Score
+ 0 %
API key distribution
0
Transactions per second through APIs

Neem contact op

Adres: Lichtenauerlaan 122, 3062 ME Rotterdam

E-mailadres: solutions-nl@tibco.com
Telefoon: 010 280 5000