Meteen naar de inhoud

Contact

Ook een succesvol API-programma runnen?
Maximaal uw IT integreren, niet alleen aan de oppervlakte van uw bedrijf, maar ook uw legacy data ontsluiten? TIBCO weet HOE. We geven graag advies over onze unieke aanpak.

Contact

Door onderstaand contactformulier in te vullen geeft u ArtdCom toestemming om uw contactgegevens en vraag te delen met haar partner TIBCO Software Inc, de TIBCO-entiteiten waarnaar wordt verwezen als “TIBCO” die hier te vinden zijn https://www.tibco.com/company/affiliates. TIBCO Software neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden. Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld volgens de privacy policy. Raadpleeg de website van TIBCO voor hun privacybeleid en opt-out informatie – https://www.tibco.com/company/privacy.

In overeenstemming met ons algemeen beleid inzake persoonlijke gegevens, heeft u het recht om op elk moment de aard van de over u verzamelde gegevens op te vragen en om rectificatie of verwijdering ervan te verzoeken. Dit recht wordt uitgeoefend door een e-mail te sturen naar info@artdcom.com
Lees ons privacybeleid om alles te weten over hoe ArtdCom omgaat met persoonlijke gegevens.