Meteen naar de inhoud

NS Case

Benieuwd hoe de NS hun klantervaring maximaal verbetert, inzicht krijgt in hun activiteiten en hun bedrijfswaarde vergroot?

Download de Customer Case

ArtdCom en haar partner TIBCO Software Inc, de TIBCO-entiteiten waarnaar wordt verwezen als “TIBCO” die hier te vinden zijn https://www.tibco.com/company/affiliates, moeten de onderstaande persoonlijke gegevens verzamelen om uw download te verwerken. Door deze TIBCO content te downloaden, geeft u ArtdCom toestemming om uw contactgegevens te delen met haar partner TIBCO. Raadpleeg de website van TIBCO voor hun privacybeleid en opt-out informatie – https://www.tibco.com/company/privacy.

In overeenstemming met ons algemeen beleid inzake persoonlijke gegevens, heeft u het recht om op elk moment de aard van de over u verzamelde gegevens op te vragen en om rectificatie of verwijdering ervan te verzoeken. Dit recht wordt uitgeoefend door een e-mail te sturen naar info@artdcom.com
Lees ons privacybeleid om alles te weten over hoe ArtdCom omgaat met persoonlijke gegevens.
Integratie & API management

API Success: The Journey to Digital Transformation

De kracht van API's

Wanneer bedrijven toegang hebben tot gegevens en functies via API's, stelt het hen in staat slimmere beslissingen te nemen, de klanttevredenheid te verbeteren, innovatie te stimuleren en nieuwe bedrijfsgebieden te identificeren. Veel bedrijven hebben API's zelfs geïdentificeerd als hun grootste enabler van digitale transformatie strategieën.

Een succesvol API-programma ontwikkelen

Het ontwikkelen van een API-programma is een belangrijke onderneming die een grote impact kan hebben op uw organisatie. Omdat het nieuwe producten, nieuwe innovatie, nieuwe klanten en nieuwe inkomstenstromen kan stimuleren, is het geen taak om lichtvaardig op te vatten.

tri-color-hive

TIBCO maakt het mogelijk om het potentieel van uw realtime gegevens te ontsluiten voor het nemen van snellere en slimmere beslissingen.

Ons Connected Intelligence-platform verbindt elke applicatie of gegevensbron; verenigt gegevens voor meer toegang, vertrouwen en controle; en voorspelt resultaten in realtime en op schaal.

Neem contact op

Adres: Lichtenauerlaan 122, 3062 ME Rotterdam

E-mailadres: solutions-nl@tibco.com
Telefoon: 010 280 5000